Fahrush Azemi: Në fshatin Sllatinë e Epërme të Vitisë, do të zbulohet Memoriali i Atdhetarit Nazim Azemi

Me 5 maj 2024, në orën 14:00, në fshatin Sllatinë e Epërme të Vitisë, do të mbahet ceremonia e zbulimit të Memorialit të Atdhetarit Nazim Azemi. Memoriali do të jetë një shenjë nderimi për shërbimin dhe kontributin e pashmangshëm të Atdhetarit Nazim Azemi për vendin tonë. Ju ftojmë të gjithë të merrni pjesë në këtë ngjarje të rëndësishme për komunitetin tonë dhe të bashkoheni në përkujtimin e këtij personaliteti të shquar.

Kontrolloni gjithashtu

Malishevë: U mbajt sesioni shkencor “Qëndresa e Llapushës dhe trojeve tjera shqiptare 1912-1952”

Sot në Malishevë, në kuadër të aktiviteteve për shënimin e 16 Qershorit – Ditës së …