KEK
Fillimi / Lajmet / Familjarë të të arrestuarve: Policia na vendosi armët nëpër dhoma gjatë bastisje
Armët

Familjarë të të arrestuarve: Policia na vendosi armët nëpër dhoma gjatë bastisje

Familjarë të të arrestuarve nga Policia e Kosovës  dje në Prishtinë, sot kanë mbajtur një konferencë për media para ndërtesës së Policisë, ndërkohë që kanë kërkuar nga ata t’ua lirojnë familjarët e tyre  pasi armët e gjetura i ka vendosur vetë policia gjatë bastistje dhe jo të arrestuarit. Prindërit e dy të arrestuarve, Ramiz Arifi, babai i Atdhe Arifit dhe Avni Dehari, babai i të arrestuarit Astrit Dehari theksuan se armët e sekuestruara janë armë që i ka vendosur policia. Ndërsa Rilind Haliti, vëllai i Egzon Halitit ka deklaruar  se helmetat janë të tij pasi vozit motor dhe ato nuk kanë të bëjnë asgjë me Egzonin.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...