KEK
Fillimi / Lajmet / Fatmir Limaj: Shteti ynë nuk ka me çfarë të krenohet për vitin që e lamë pas
Limaj

Fatmir Limaj: Shteti ynë nuk ka me çfarë të krenohet për vitin që e lamë pas

Kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj, thotë se shteti ynë nuk ka me çfarë të krenohet për vitin 2016. Koalicioni qeverisës PDK – LDK ka dështuar në të gjitha fushat. Fatkeqësisht, Kosova nuk ka me çfarë të krenohetm sepse kjo qeveri e ka futur vendin  në një barrë të madhe.  Do të kisha shumë dëshirë t’i rendisja ndonjë nga sukseset që kanë ndodhur gjatë  vitit 2016, të cilat kanë ndikuar në përmirësimin e jetës së qytetarëve, por nuk ka suksese të tilla, ka deklaruar Limaj, duke shtuar se ekonomia, shëndetësia, arsimi dhe fushat e tjera të jetës në vend  janë më keq se më parë.

Kontrolloni gjithashtu

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons sërish kërkon të raportojë në Komisionin Parlamentar për Legjislacion

Ish-gjyqtari i EULEX-it, Malcolm Simmons edhe njëherë i është drejtuar me shkresë Kuvendit të Kosovës, ...