Fillimi / Lajmet / Faton Klinaku, ka ngritur dyshim rreth dëshmitarëve që refuzojnë të zbulojnë identitetin e tyre për publikun
Faton Klinaku

Faton Klinaku, ka ngritur dyshim rreth dëshmitarëve që refuzojnë të zbulojnë identitetin e tyre për publikun

Sekretari i OVL të UÇK-së, Faton Klinaku, ka ngritur dyshimin e tij rreth dëshmitarëve që refuzojnë të zbulojnë identitetin e tyre për publikun gjatë dhënies së dëshmisë në seancat e mbajtura nga Dhomat e Specializuara. Ai thotë se nëse thuhet e vërteta, nuk ka nevojë askush të fshihet. “Ajo gjykatë thirret në emër të popullit dhe të gjitha seancat mbahen të mbyllura dhe bie në kundërshtim me popullin. Ai që e thotë të vërtetën s’ka nevojë të fshihet nga askush, ai që gënjen, fshihet”, deklaroi Klinku.  Dëshmitari i katërt i mbrojtur në rastin ndaj Mustafës, sot ka deklaruar se në vendin ku është mbajtur në Zllash, të cilin ai e ka përshkruar si ahur, nuk ka parë roje, ndërsa ka thënë se ushqim dhe ujë kanë pasur mjaftueshëm.

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes së FSK-së mori pjesë në takimin vjetor me delegacionin e Forcave të Armatosura të Gjermanisë

Një delegacioni i Ministrisë së Mbrojtjes dhe i FSK-së mori pjesë në takimin vjetor bilateral ...