leoni

Ferizaj komunë binjake me Cedar Falls, IOWA- ShBA

Ferizaj sot lidhi edhe zyrtarisht bashkëpunim në fushën e kulturës, sportit, ambientit, trashëgimisë kulturore, zhvillimit ekonomik, arsimit, shëndetësisë, praktika të avancimit të rolit të gruas në vendimmarrje me Komunën e Cedar Falls, në shtetin e IOWA-së në ShBA. Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu, ka pritur në takim në zyrën e tij, kryetarin e Cedar Falls, Robert Green, bashkë me drejtues e profesoratin nga Universiteti i IOWA-së Veriore, Presidentin Mark Nook, Cheryl Nook, Dr. Kristi Marchesani, Dr. Scott Peters, Dr. Matt Wilson dhe Dr.Bill Henninger ku konkretizuan këtë bashkëpunim dhe kryetari Aliu i ndau për herë të parë një personaliteti, dhuratën zyrtare të Komunës së Ferizajt – ku kryetarit Green i dhurova figurinën “Hyjnesha e Varoshit”.

May be an image of 3 people, office and text

May be an image of 3 people and text

Kontrolloni gjithashtu

Miratohet me shumicë votash buxheti i Komunës së Malishevës për vitin 2024

Kuvendi i Komunës së Malishevës, e ka mbajtur mbledhjen e tetë të rregullt, ku në …