Smajl Latifi: Lavdi dhe nderime për jetë të jetëve, 16 dëshmorëve të Batalionit Gardist “Shkëlzen Haradinaj”

Më 24 maj 1999, ata u pavdekësuan në bjeshkën e Bogiqes, në trekëndëshin e atij kufiri që ndante padrejtësisht dhe dhunshëm trojet tona, Kosovën, Malin e Zi dhe Shqipërinë.
Ky rrugëtim drejt Shqipërisë i grupit të luftëtarëve, në mesin e të cilëve kishte edhe të plagosur, dëshmon për rrugën e mundimshme dhe sakrificat e shumta që i bënë atdhetarët dhe luftëtarët shqiptarë, për lirinë e atdheut.
Lavdi dhe nderime për jetë të jetëve, 16 dëshmorëve të Batalionit Gardist “Shkëlzen Haradinaj”!
Nderim edhe për bashkëluftëtarët e tyre që i mbijetuan këtij rrugëtimi të vështirë dhe fisnik!

Kontrolloni gjithashtu

Kryegjyshata Botërore Bektashiane ka reaguar kundër të pavërtetave, shpifjeve e ofendimeve në emisionin ‘Komplot’ në RTV Dukagjini

Kryegjyshata Botërore Bektashiane ka reaguar kundër të pavërtetave, shpifjeve e ofendimeve në emisionin ‘Komplot’ në RTV Dukagjini

Kryegjyshata Botërore Bektashiane ka reaguar kundër të pavërtetave, shpifjeve dhe ofendimeve të shpalosura në emisionin …