KEK
Fillimi / Institucionet / Fillon rregullimi i shtratit të përroit në lagjen Kelmendi në Kramovik të Rahovecit

Fillon rregullimi i shtratit të përroit në lagjen Kelmendi në Kramovik të Rahovecit

Komuna e Rahovecit po vazhdon me investime nëpër fshatrat e territorit të sajë për tua lehtësuar jetën qytetarëve. Një ndër projektet është edhe ai për rregullimin e shtratit të përroit në lagjen Kelmendi në Kramovik, me gjatësi 737 metra. Në fillimin e punimeve ishte i pranishëm edhe kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, i cili i përgëzoi banorët e këtij fshati për këtë projekt dhe kërkoi nga punëkryesi që punimet të kryhen në afatin e paraparë dhe me cilësinë e duhur. Në këtë projekt është paraparë të ndërtohet edhe kanalizimi, trotuari dhe ndriçimi. Ky projekt i jep zgjidhje disa problemeve me të cilat janë përballur banorët e  Kramovikut, posaçërisht nga vërshimet dhe ujërat e zeza.

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

U përurua Çerdhja e dytë publike e fëmijëve në Qifllak të Vitisë

Në fshatin Qifllak të komunës së Vitisë, është përuruar sot Çerdhja e fëmijëve, e dyta ...