Fillimi / Institucionet / Filluan punimet në trajtimin e rrugëve në fshatin Tërrnac

Filluan punimet në trajtimin e rrugëve në fshatin Tërrnac

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, së bashku me nënkryetarin Nuredin Lushtaku, deputetin Bekim Haxhiu dhe bashkëpunëtorë, kanë marrë pjesë në fillimin e punimeve në projektin Kuqicë – Tërrnac, ku vazhduan punimet në trajtimin e rrugëve në fshatin Tërrnac.

Kryetari Jashari ndër të tjera ka theksuar: “Fillimi i punimeve në projektin Kuqicë-Tërrnac, ka vazhduar në fshatin Tërrnac, ku së bashku me nënkryetarin Nuredin Lushtaku, deputetin Bekim Haxhiu dhe bashkëpunëtorë, morëm pjesë për të parë nga afër punimet e rrugëve që do të trajtohen në këtë fshat. Urime banorëve të fshatit Tërrnac, që me këtë projekt po plotësohen edhe disa nga kërkesat e tyre në rregullimin e infrastrukturës rrugore”, ka thënë kryetari Jashari.

Kontrolloni gjithashtu

Mesazh falënderimi i kryetarit Haliti për diasporën

Mesazh falënderimi i kryetarit Haliti për diasporën “Të nderuar mërgimtarë! Në këtë periudhë jo të ...