MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / MASHT thotë se për mos akreditimin e AKA-së nga ENQA është njoftuar nga mediat, po nuk ka informacion zyrtar
Cilësia e mësimit në Kosovë ndër tri vendet e fundit të botës, por zyrtarët e arsimit nuk skuqen as japin dorëheqje

MASHT thotë se për mos akreditimin e AKA-së nga ENQA është njoftuar nga mediat, po nuk ka informacion zyrtar

​Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë thotë se e ka pranuar me shqetësim lajmin se Asociacioni Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë, ka konstatuar që Agjencia Kosovare e Akreditimit nuk i përmbushë rregullat evropiane për të qenë pjesë e Asociacionit dhe si e tillë nuk mund të jetë pjesë e ENQA-s. Megjithatë, MASHT thotë se për këtë lajm është njoftuar nga mediat dhe nuk ka asnjë informacion zyrtar. “Sot ministria ka kërkuar informacion zyrtarisht nga Agjencia Kosovare e Akreditimit mbi raportin e ri të krijuar mes Agjencisë dhe ENQA-s, e po ashtu edhe për të gjeturat në raportin e Asociacionit, mbi bazën e të cilit është marrë ky vendim”, përfundon deklarata e MASHT.

Kontrolloni gjithashtu

Kusari-Lila zotohet për besnikëri ndaj VV-së por nuk e përjashton mundësinë e shkrijes se tërsishme në këtë parti

Kusari-Lila zotohet për besnikëri ndaj Vetëvendosjes pa përjashtuar mundësinë e shkrijes se tërsishme në të

Kryetarja e Alternatives, Mimoza Kusari-Lila i quan spekulime dhe jo korrekte të gjitha zërat se ...