Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Fshati Dejn bëhet me ndriçim publik

Fshati Dejn bëhet me ndriçim publik

Në fshatin Dejn të komunës së Rahovecit, respektivisht në segmentin e rrugës e cila e mban emrin e Dëshmorit të Kombit “Xhevdet Krasniqi” u bë përurimi i ndriçimit publik. I pranishëm në këtë ngjarje ishte edhe Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi dhe kabineti i tij, ku me këtë rast kryetari Latifi falënderoj qytetarët e Dejnit për iniciativa të tilla të ndërmarra nga qytetarët e kësaj zone, ku investimi për këtë segment të ndriçimit publik është bërë nga vet banorët e kësaj lagje. Së shpejti iniciativa të tilla do të ndodhin edhe në rrugën Qemajl Bytyqi, rrugën Bekim Bytyqi dhe në rrugën Milaim Morina.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë e gatshme të bashkëpunoj për rregullimin e sistemit të ujitjes në tokat bujqësore me Komasacion

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe drejtoresha për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë, Majlinda ...