Fshati Dubravë i Ferizajt përfitues i një projekti shumë të rëndësishëm

Gjatë ditës së sotme Nënkryetari i Komunës së Ferizajt Lulzim Aliu, bashkë me Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal Elbert Krasniqi kanë bërë nënshkrimin e marrëveshjes së mirëkuptimit, për asfaltimin e rrugës dhe rregullimin e  trotuarit në fshatin Dubravë. Komuna e Ferizajt, është përfituese e këtij projekti pas thirrjes për aplikim për “Programin për mbështetje për projektet infrastrukturore për komunitete për komunat e Republikës së Kosovës”. Ky projekt kap shumën prej 40.000,00€, ndërsa projekti do të realizohet në fshatin Dubrave, fshat ky i banuar me komunitetin ashkali në Komunën e Ferizajt. U tha se MAPL do të vazhdojë të mbështes Komunat për projekte infrastrukturore edhe në të ardhmen me qëllim që këto projekte të ndikojnë në përmirësimin e kualitetit të jetës së të gjithë qytetarëve.

Kontrolloni gjithashtu

KPF në Junik mbajti takimin e radhës

Komiteti për Politikë e Financa (KPF) i Kuvendit Komunal të Junikut i kryesuar nga Shpejtim …