KEK
Fillimi / Njoftime / Ftesë për pjesëmarrje në inaugurimin e Këndit Arkivor Shqiptar, më 23. 11. 2020, në Prishtinë
Agjencia Shtetërore e Arkivave

Ftesë për pjesëmarrje në inaugurimin e Këndit Arkivor Shqiptar, më 23. 11. 2020, në Prishtinë

Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës, ju fton të merrni pjesë në inaugurimin e Këndit Arkivor Shqiptar, i cili do t`iu mundësojë qytetarëve dhe studiuesve të kenë qasje në të dhënat dhe dokumentacionin e Arkivave të Shqipërisë nga Arkivi i Kosovës. Kjo risi vjen në kuadër të bashkëpunimit të vazhdueshëm që ka Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës me Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave të Shqipërisë dhe përurohet nga z. Bido, Drejtor i Përgjithshëm i Arkivave të Shqipërisë dhe z. Bedri Zyberaj, Kryeshef Ekyekutiv i Agjencisë Shtetërore të Arkivave të Kosovës.

 

 

Data: 23.11.2020

Ora: 10:00

Vendi: Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës , Prishtinë.

 

Për çdo info na kontaktoni në: Tel. 044 207895

                   E-mail: [email protected]

                               s[email protected]

Kontrolloni gjithashtu

Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Doli nga botimi libri i 20-të i autorit, Avni Dehari, “Çamarrokët dhe aventurat e tyre”

Veprimtari dhe shkrimtari, Avni Dehari, përkundër sfidave me të cilat është ballafaquar deri më tani ...