Ganimete Musliu

Ganimete Musliu: Qeveria Hoti ka dështuar në sigurinë e vendit dhe të qytetarëve të Kosovës

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, ka mbajtur sot një konferencë për media gjatë të cilës e ka denoncuar qeverinë Hoti për dështimin e saj në sigurinë e vendit dhe të qytetarëve të Kosovës. Ajo ka thënë se kjo paaftësi ka bërë që situata të bie në duar të gangsterëve dhe grabistëve në vend. Në fund, deputetja Musliu ka thënë se shkarkimi i zyrtarëve profesionist nga udhëheqja e institucioneve të pavarura e kredibile dhe mungesa e një plani se çfarë do të veprohet konkretisht në situata dhe rrethana të caktuara, ka krijuar vakum institucional dhe mungesë të autoritetit përkatës shtetëror.

Kontrolloni gjithashtu

Në 111-vjetorin e Pavarësisë, sot në Tiranë parakaloi, “Parada e Shqiptarëve”, e emërtuar , “Rrënjët Kuq e Zi”

Sot më 28 nëntor, Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon dhe Bashkia Tiranë, në bashkëpunim …