KEK
Fillimi / Lajmet / Gjashtë subjekte politike kanë dorëzuar 8 ankesa për PZAP për shkak të mos certifikimit nga ana e KQZ-së
Mbi 200 ankesa janë paraqitur kundër rezultatit përfundimtar në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtesa

Gjashtë subjekte politike kanë dorëzuar 8 ankesa për PZAP për shkak të mos certifikimit nga ana e KQZ-së

Gjashtë subjekte politike kanë dorëzuar tetë ankesa në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) për shkak të moscertifikimit nga ana e KQZ-së të subjektit, apo listës së kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e 14 shkurtit. Ankesat i kanë paraqitur Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës – për shkak të mos certifikimit të subjektit dhe kandidatëve për deputetë nga ky subjekt politik mandej Nisma Socialdemokrate – për shkak të mos certifikimit të subjektit dhe kandidatëve për deputetë nga ky subjekt politik dhe disa subjekte tjera politike nga radhët e komuniteteve, Partia Demokratike e Ashkalive të Kosovës (PDAK) – për shkak të moscertifikimit të listës së kandidatëve për deputetë nga ky subjekt politik. Partia e Ashkalive për Integrim – ka sjellë tre apele, dy janë në emër të subjektit politik dhe njëra në emër të një kandidati për shkak të moscertifikimit të tij në listë për pjesëmarrje në zgjedhje dhe subjekte tjera.

Kontrolloni gjithashtu

Bekim Jashari: E kemi amanet që ta ruajmë shtetin tonë të cilin e krijuam falë atyre që kanë dhënë jetën për të

Bekim Jashari: E kemi amanet që ta ruajmë shtetin tonë të cilin e krijuam më sakrificën e atyre që e dhanë jetën për të

Kryetari i Skenderajit, Bekim Jashari, tha se e kemi amanet që ta ruajmë e ta ...