Airport Adem Jashari
valamobile
akp deri me 5 maj
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Gjeneral-lejtnant Christian Juneau thotë se NATO e dëshiron të rivlerësojë përkrahjen për FSK-në
Gjeneral-lejtnant Christian Juneau thotë se NATO e dëshiron të rivlerësojë përkrahjen që do t'i ofrojë FSK-së

Gjeneral-lejtnant Christian Juneau thotë se NATO e dëshiron të rivlerësojë përkrahjen për FSK-në

Gjeneral lejtnant Christian Juneau, zëvendëskomandant i Komandës së Forcave të Bashkuara në Napoli, Shtabi i NATO-s, fton të gjithë në Kosovë të përmbahen nga veprimet provokative, si fjalët, demonstratat e dhuna, ngase siç thotë ai, Kosova është në një udhëkryq. Ai, tregon se nuk ekziston ndonjë plan për reduktimin e trupave të KFOR-it që janë në terren ngase kjo bazohet nga kushtet, por nëse është e domosdoshme, thotë se do e rrisin numrin e trupave, që aktualisht nuk ka nevojë. Kanadezi flet për shndërrimin e FSK-së në Ushtri, ku e përsërit se kjo nuk po ndodh në kohën dhe mënyrën që NATO e dëshiron dhe se po e rivlerësojnë përkrahjen që i ofrojnë FSK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Avdullah Hoti: nuk ka dakordim e as legjitimet institucional për ta përfaqësuar Republikën në takimin e Berlinit

Avdullah Hoti: Nuk ka dakordim e as legjitimet institucional për ta përfaqësuar Republikën në takimin e Berlinit

Shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se për ...