Gjimnazi “Kuvendi i Junikut” feston ditën e shkollës

Në “Ditën e shkollës” dhe në vitin jubilar të Kuvendit të Junikut, në ambientet e gjimnazit “Kuvendi i Junikut” në Junik u festua kjo ngjarje me rëndësi për kombin tonë, i pranishëm ishte edhe kryetari i komunës së Junikut Ruzhdi Shehu, me bashkëpunëtorë, mësimdhënës nga shkolla fillore “Edmond Hoxha”, prindër dhe qytetarë të shumtë. Programi ishte i pasur me fjalime, kumtesa, recitime të poezive, këngë dhe valle, po ashtu u shpërndanë edhe mirënjohje për nxënësit dhe profesorët.

May be an image of one or more people, people sitting and people standing

Kontrolloni gjithashtu

KPF në Junik mbajti takimin e radhës

Komiteti për Politikë e Financa (KPF) i Kuvendit Komunal të Junikut i kryesuar nga Shpejtim …