kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Gjykata e hedh poshtë si të pabazuar padinë e SBASHK-ut ndaj MASHT-it për zëvendësimin e orëve gjatë grevës
SBASHK paralajmëron grevë në shtator pas vendimit të kryetarit të Dardanës për mbylljen e 19 shkollave në këtë komunë

Gjykata e hedh poshtë si të pabazuar padinë e SBASHK-ut ndaj MASHT-it për zëvendësimin e orëve gjatë grevës

SBAShK-u përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se Gjykata Themelore në Prishtinë ka hedhur poshtë si të pabazuar padinë e kësaj sindikate ndaj MASHT-it për vendimin për zëvendësimin e orëve gjatë grevës së mësimdhënësve. SBAShK ka paralajmëruar se për këtë vendim të Gjykatës Themelore do t’i drejtohet asaj të Apelit.

“SBASHK-u është me arsye i pakënaqur me  Aktgjykimin A.nr.552/19 lëshuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për çështje  administrative dhe prandaj do t’i drejtohet me ankesë Gjykatës së Apelit të Kosovës  me kërkesën që të anulohet ky Aktgjykim sepse konsiderojmë se, veç tjerash, Gjykata Themelore  në Prishtinë  për të sjellë Aktgjykimin  e saj në dobi të vendimit të pabazuar në ligj të MASHT-it lidhur me kompensimin e orëve të humbura në grevën e Janarit, nuk është bazuar në argumente, por në emocione momentale e madje fitohet përshtypja se edhe ka qenë e ndikuar politikisht nga deklaratë e  disa prej institucioneve, debateve të një pjese të deputetëve në seancën e jashtëzakonshme të  Parlamentit dhe nga individë të ashtuquajtur Këshillë të Prindërve”, thuhet në komunikatën e SBASHK-ut.

Kontrolloni gjithashtu

Kosnett: Trump dhe ekipi i tij kanë punuar shumë për kthimin e linjës së fluturimeve mes Kosovës dhe Serbisë

Kosnett: Trump dhe ekipi i tij kanë punuar shumë për kthimin e linjës së fluturimeve mes Kosovës dhe Serbisë

Për marrëveshjen e arritur për kthimin e linjës së fluturimeve mes Kosovës dhe Serbisë, sot ...