Ramush Haradinaj

Haradinaj: Kosova duhet t’i mbajë zgjedhjet edhe pa praninë time

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se pas vendimit për mbajtjen e tij në Francë, vendi ynë nuk duhet të mbetet peng në proceset e caktuara, për shkak të mungesës së tij, prandaj, duhet të mbahen zgjedhjet edhe pa të. “Jemi në telashe në Kosovë. Gjendja ekonomike, sociale, është e rëndë. Kemi probleme me rendin dhe ligjin. Kjo është veç ngarkesë për Kosovën. Mendoj se Kosova nuk duhet të mbetet peng, as për mua, as për dikë tjetër”, ka deklaruar Haradinaj. “Le të shkojë vendi në zgjedhje. Me mua, pa mua. Unë do të jem gjithmonë me Kosovën. Nëse dikush po do të më mbajë mua peng që të vonohen proceset, unë kërkoj që të mos ndalen këto procese. Jo aprovimi i Zajednicës dhe demarkacionit. Por le të ecë vendi në zgjedhje. Të përtërihen institucionet”, është shprehur Haradinaj.

Kontrolloni gjithashtu

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Përveç kërkesave  për zgjedhje të reja, protestuesit në Podgoricë, shprehën edhe revoltën e tyre edhe …