Hashim Thaçi

Hashim Thaçi ka deklaruar pasuri të paluajtshme në vlerë mbi 600 mijë euro

Deklarimin e pasurisë së tij e ka bërë edhe kryetari i vendit, Hashim Thaçi. Ai ka deklaruar si pasuri të paluajtshme shumën  në vlerë mbi 600 mijë euro. Thaçi posedon një tokë për ndërtimin e shtëpisë në vlerë 157 mijë euro, shtëpi në ndërtim, të cilën e ka shitur në vlerë 280 mijë euro, në posedim të përbashkët ka një tokë bujqësore shtatë hektarë në vlerë 180 mijë euro dhe po ashtu një shtëpi të përbashkët në vlerë 80 mijë euro, bën të ditur Agjencioni Kundër Korrupsionit. Kryetari  Thaçi të hyra vjetore ka 34. 478 euro, të cilat i merr si pagë si president, kurse bashkëshortja e tij merr pagë vjetore 18. 000 euro për punën në një universitet privat.

Kontrolloni gjithashtu

Deminuesit e forcave të KFOR-it, kanë asgjësuar një sasi të dyshimtë të municionit të zbuluar në Mitrovicën e Jugut

Misioni i KFOR-it, në Kosovë ka ndërhyrë për të asgjësuar në mënyrë të sigurt një …