Fillimi / Institucionet / ,,Human Appeal International” ndihmon jetimët në komunën e Vitisë

,,Human Appeal International” ndihmon jetimët në komunën e Vitisë

Organizata ,,Human Appeal International” (HAI) ka mbështetur 100 jetimë të Komunës së Vitisë. Ndihmat përfshijnë artikuj ushqimorë, higjienikë dhe nga 25 kg miell për secilën nga 40 familjet që kanë jetimë. Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti e ka falënderuar donatorin për këtë solidaritet të treguar në këtë kohë kur nevojat janë të vazhdueshme, pasi komuna akoma është e izoluar. Përfaqësuesit e organizatës Human Apeal International kanë premtuar se ditëve në vijim, do të vazhdojnë t’i qëndrojnë pranë Vitisë edhe për familje të tjera që kanë nevojë.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna Deçan

DKA në Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal 2020-2027 ’’

Drejtoria për Arsim në Komunën e Deçan, organizon diskutim publik lidhur më ,,Planin Zhvillimorë Komunal ...