Hysen Gërvalla dhe Musa Berisha kanë vizituar Junikun

Kryetari i komunës së Junikut z. Agron Kuçi ka pritur në takim z. Hysen Gërvalla, vëllai i Jusuf dhe Bardhosh Gërvalla, si dhe ish Kryetarin e Komunës se Deçanit, Musa Berisha, me të cilët ka biseduar për problemet dhe të arriturat e komunës së Junikut si dhe sfidat që e presin në të ardhmen.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, mbajti mbledhjen e përjavshme me drejtorët e drejtorive, …