KEK
Fillimi / Lajmet / Isa Mustafa nuk mori pjesë në ceremoninë e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës
Isa Mustafa

Isa Mustafa nuk mori pjesë në ceremoninë e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës

Kryetari i Lidhjes Demokratike, Isa Mustafa, nuk mori pjesë në ceremoninë për 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës, e cila u mbajt gjatë ditës së sotme, në Prishtinë. Isa Mustafa, gjatë asaj kohe ishte  në mbledhjen e Kryesisë së LDK-së, duke diskutuar për rrëzimin e qeverisë. Diskutohet për ecurinë e mocionit të mosbesimit ndaj Qeverisë dhe procesi i zgjedhjeve të brendshme të LDK-së”, shkruhet në njoftimin e LDK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Programi i USAID-it për fuqizimin e drejtësisë e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Programi i USAID-it për drejtësi e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Gjykata Themelore në Prishtinë është shpallur Gjykata më transparente në Kosovë, nga programi i USAID-it ...