Brickos

Isa Xhemajlaj

Isa Xhemajlaj është zgjedhur kryetar i ri i Degës së Nismës për Kosovën në Drenas

Pas dorëheqjes së Izet Ibrahimit, Isa Xhemajlaj është zgjedhur kryetar i ri i Degës së Nismës për Kosovën në Drenas. Anëtarët e Kryesisë së degës së Nismës në Drenas i dhanë mbështetje Isa Xhemajlajt për emërimin e tij në krye të kësaj dege, me qëllim për ta drejtuar partinë në këtë komunë.

Kontrolloni gjithashtu

Besnik Tahiri, mori pjesë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, ku u diskutua raporti për vëzhgimin e zgjedhjeve në Serbi

Besnik Tahiri: Kur jemi bashkë, gjithçka arrihet, gjithçka është e mundur

Kryetari i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka shprehur gëzimin e tij dhe ka …