Sali Berisha

Ish kryeministrit të Shqipërisë dhe ish liderit të PD-s-, Sali Berisha i janë caktuar masa tjera shtrënguese

Ish kryeministrit të Shqipërisë dhe ish liderit të Partisë Demokratike, Sali Berisha i janë caktuar masa tjera shtrënguese. Mediet në Shqipëri njoftojnë se atij i është bllokuar pasaporta si dhe i është caktuar masav “detyrim paraqitje”.  Top Channel ka njoftuar se kjo ndodhi pas arrestimit në aeroportin e Rinasit, Jamarbër Malltezit, dhëndrit të Berishës, i cili më herët ka mbajtur edhe postin e Drejtuesit të Departamentit të Mjedisit në Partinë Demokratike.

Kontrolloni gjithashtu

Rrezarta Krasniqi: Kompromiset në dëm të Kosovës kjo qeveri i ka bërë standard të politikës së jashtme

Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, nuk beson që do të hiqen sanksionet e vendosura nga BE-ja

Deputetja e LDK-Së, Rrezarta Krasniqi nuk besojnë që do të hiqen sanksionet e vendosura nga …