Ivica Daçiq

Ivica Daçiq është zemëruar me qytetarë serbë, të cilët dokumentet sekrete të BIA-s ua kanë dorëzuar “njerëzve të UÇK-së”

Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiq është zemëruar me  qytetarë serbë, të cilët  tregojnë se ku janë varrosur shqiptarët në të gjithë Serbinë. Lëreni ju amerikanët, gjermanët, turqit, çfarë të bëjmë ne me serbët?  Ata po iu tregojnë shqiptarëve, kroatëve,  se ku janë varrosur shqiptarët në gjithë Serbinë. Daçiç, teksa shkoi më tej me këtë deklaratë tha se serbë po bashkëpunojnë me shqiptarët, pasi sipas tij nuk ka mundësi që dokumente sekrete në të cilat flitet për krimet e luftës dhe u realizuan nga shërbimi serb BIA, të bien në duart e njerëzve të UÇK-së. “Tani jua them, shikoni atë misionin e Veljko Odaloviq për gjetjen e personave të humbur, që pak nga pak shkojnë e hulumtojnë disa lokacione, të cilat i raportojnë disa spiunë të caktuar, tha Daçiq.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Lipjanit, Imri Ahmeti është zgjedhur kryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës

Ahmeti: Komuna e Lypjanit nuk ka marr përkrahje nga niveli qendror ndonëse ka kërkuar mbështetje

Kryetari i komunës së Lypjanit, Imri Ahmeti ka deklaruar se komuna që drejton nuk ka …