Isa Xhemajlaj dhe Jakup Krasniqi

Jakup Krasniqi: Vullneti politik i drenicasve me shumicë ishte për ndryshim në qeverisje

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës për Kosovën, Jakup Krasniqi ka deklaruar se vullneti politik i drenicasve, gjatë zgjedhjeve në Drenas,  me shumicën e tyre  ishte për ndryshim në qeverisje. Ai duke uruar qytetarët e Drenasit,  ka shkruar se vullneti i tyre do të triumfojë. Pasi i ka uruar votuesit ka thënë qytetarët e Drenasit, dje,  përsëri politikës shqiptare ia dhanë një leksion politik! Vullneti politik i drenicasve me shumicë ishte për ndryshim! Ndryshim në qeverisje, andaj vullneti i popullit do të triumfoj! Ne i bindemi vullnetit tuaj! Ne nuk duam dhunshëm ta rrëmbejmë besimin tuaj! Mos harroni, ndryshimi ka vetëm një emër – Isa Xhemajlaj, ka porositur, Jakup Krasniqi.

Kontrolloni gjithashtu

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Qytetarët e Malit të Zi u ngritën në protestë duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të reja

Përveç kërkesave  për zgjedhje të reja, protestuesit në Podgoricë, shprehën edhe revoltën e tyre edhe …