leoni

Janiq

Janjiq: Serbia ka hapësirë të kufizuar veprimi lidhur me kombinatin Trepça

Analisti serb, Dushan Janjiq ka deklaruar se Qeveria e Serbisë ka hapësirë të kufizuar veprimi lidhur me kombinatin Trepça. Ai ka thënë për agjencinë “Beta” se sado që është vështirë, dialogu në Bruksel është korniza e vetme në të cilën mund të bëhet ndonjë gjë.  Beogradi zyrtar  në të ardhmen do të detyrohet të bisedojë më shumë me Prishtinën dhe raportin për përparimin rreth kapitullit 35, i cili  ka të bëjë me Kosovën, me qëllim  për t ia dorëzuar, komisarit,  Hohannes Hahn.

Kontrolloni gjithashtu

Olivier Guerot: Themelet e dialogut Kosovë-Serbi mbeten të pandryshuara, Asociacioni prioritet për Kosovën

Ambasadori i Francës në Kosovë, Olivier Guerot, ka theksuar se themelet e dialogut ndërmjet Kosovës …