Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Juniku organizon diskutim publik mbi Ndryshim-plotësimi i Rregullores për Orarit e punës për subjekte afariste

Juniku organizon diskutim publik mbi Ndryshim-plotësimi i Rregullores për Orarit e punës për subjekte afariste

Duke u bazuar në nenin 12, të Ligjit mbi vetëqeverisjen lokale, Nr-03/L-40, komuna e Junikut hedhë në diskutim publik nga data 04.11.2019 deri më 18.11.2019 Projekt-Rregulloren për Ndryshim plotësimin e Rregullores për Orarit e punës për subjekte afariste. Propozimet, sugjerimet dhe komentet, qytetarët mund t’i dorëzojnë në zyrën e Inspekcionit Nr.7 në objektin e Komunës së Junikut (kati i I-rë), ku dhe mund të siguroni materialet për shqyrtim, çdo ditë pune prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Kontrolloni gjithashtu

Takohen kryetarët e dy komunave, Deçanit dhe Plavës ,rruga Deçan-Plavë cilësohet te jetë projekt shekullorë dhe vepër jetësorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtorë dhe zyrtar të Ministrisë së Infrastrukturës, ...