Juniku organizon tubim me publikun për buxhetin e vitit 2017

Njoftohen të gjithë qytetarët e komunës së Junikut  se me datën 2 gusht 2016, do të mbahet dëgjim publik me qytetaret për buxhetin e vitit 2017. Takimi do të mbahet në Sallën e Asamblesë komunale duke filluar nga ora 10:00.

Ky takim është i rëndësisë së veçantë, pasi që do të bëhet edhe shqyrtimi i kornizës afatmesme buxhetore për vitin 2017/2019.

Pjesëmarrja, kontributi dhe sugjerimet e qytetarëve do të jenë shumë të rëndësishme për proceset në vazhdim për komunën e Junikut.

Kontrolloni gjithashtu

U PËRURUA NDRIÇIMI PUBLIK NË BRESTOC DHE HOÇË TË VOGËL

Brestoci dhe Hoça e Vogël e komunës së Rahovecit u ndriçuan mbrëmë, në gjatësi 3.4 …