mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Juniku priti mysafirët e rinj nga Shkolla fillore e mesme e ulët “Edmond Hoxha“ në Junik

Juniku priti mysafirët e rinj nga Shkolla fillore e mesme e ulët “Edmond Hoxha“ në Junik

Kuvendi Komunal i Komunës së Junikut, u vizitua nga nxënës të klasave të treta të shkollës fillore të mesme të ulët “Edmond Hoxha“ në Junik. Këta nxënës që njëherit janë edhe ardhmëria e vendit tonë, nën përcjelljeje të kujdestarëve të tyre u priten nga drejtori i DKA- së Fatos Shala dhe Zyrtari i Lartë për arsim, kulturë, rini dhe sport Artan Krasniqi. Këta nxënës fillimisht janë informuar për funksionet dhe organizmin e komunës së Junikut, si dhe të Kuvendit Komunal. Gjithashtu këta nxënës kërkonin njohuri të ndryshme rreth organizmit të komunës, investimeve, infrastrukturës, organizimeve kulturore etj. Këtyre pyetjeve me shumë respekt iu është përgjigjur Artan Krasniqi dhe Fatos Shala. Nxënësit kishin përgatitur një program të vogël artistik një poezi dhe dy këngë.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë filloj me mbajtjen e diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022

Organizuar nga Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim dhe Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me ...