Ka filluar realizimi i projektit për rinovimin e objektit të Shtëpisë për Persona të Moshuar dhe pa Përkujdesje Familjare në Skenderaj

Ka filluar realizimi i projektit për rinovimin e objektit të Shtëpisë për Persona të Moshuar dhe pa Përkujdesje Familjare në Skenderaj. Drejtoresha për Shëndetësi e Mirëqenie Sociale, Rrezarta Hasani – Ibrahimi, ka vizituar këtë objekt ku ka parë nga afër ecurinë e punimeve, të cilat kanë për qëllim të krijojnë kushte të përshtatshme për të moshuarit që banojnë këtu.

May be an image of 2 people

Kontrolloni gjithashtu

Nisi asfaltimi i rrugicave në Strellc të Epërm të komunës së Deçanit

Në komunën e Deçanit filloj asfaltimi i kilometrave të parë në këtë projekt, për t’u …