Brickos

Njoftim për mbylljen e përkohshme të  rrugës “Ibrahim Mazreku”

Njoftohen të gjithë qytetarët e komunës së Malishevës dhe ngasësit e automjeteve, se për shkak të punimeve, rruga “Ibrahim Mazreku, nga data, më 20.11.2023 në mesnatë, do të mbyllet për qarkullim. Pas kryerjes së punimeve, do të njoftoheni me kohë për hapjen e rrugës.

Rruga alternative për qarkullim është minitransiti.

Kontrolloni gjithashtu

Nisi asfaltimi i rrugicave në Strellc të Epërm të komunës së Deçanit

Në komunën e Deçanit filloj asfaltimi i kilometrave të parë në këtë projekt, për t’u …