Fillimi / Lajmet / Kadriaj: Nuk ka vlerë më të lartë se UÇK-ja sepse falë kontributit të saj ne sot jetojmë të lirë
Time Kadriaj: Në Këshillin e Sigurimit duhet të flitet për interesa shtetërore dhe të mbrohet shteti e jo të heshtet

Kadriaj: Nuk ka vlerë më të lartë se UÇK-ja sepse falë kontributit të saj ne sot jetojmë të lirë

Deputetja e Kuvendit nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Time Kadriaj ka thënë se duhet të kemi angazhim të vazhdueshëm të institucioneve tona në vazhdimësi në zbardhjen e fatit të qytetarëve tonë të rrëmbyer nga Serbia gjatë luftës sonë çlirimtare. Ajo ka theksuar më tutje se është një e padrejtë që po i bëhet qytetarëve, familjarëve në radhë të parë të këtyre viktimave sepse është e padrejtë që ata sot 22 vjet pas çlirimit nuk e kanë një varrezë dhe kjo është një dhimbje dhe plagë e rëndë për Kosovën, dhe Kosova duhet të angazhohet në vazhdimësi deri në zbardhjen e rastit të fundit të pagjeturve sepse në këtë mënyrë i dalim dhe e kryejmë një obligim moral ndaj familjarëve. “Nuk ka vlerë më të lartë sesa lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, sepse falë kontributit dhe gjakut të dëshmorëve, dhe falë kontributit të ushtarëve të UÇK-së ne po e gëzojmë këtë liri, ne duhet ta çmojmë si vlera më e lartë që i ka ndodhur kombit shqiptarë. Nuk njolloset një diçka çka është e shenjtë dhe e kot është secili pretendim” ka theksuar deputetja, Time Kadriaj.

 

Kontrolloni gjithashtu

Deputetja e Kuvendit të Shqipërisë, Rudina Hajdari ka vendosur që të krijojë një parti të re

Ish-deputetja Rudina Hajdari, ka deklaruar se opozita, në tërësi sot është më e përçarë se kurrë

Ish-deputetja nga radhët e PD-saë Rudina Hajdari, e cila ndodhet në Amerikë ka deklaruar se ...