Fillimi / Lajmet / Kryetarja, Vjosa Osmani ka ndërprerë vizitën e saj në Nju Jork dhe është nisur për në Prishtinë
Vjosa Osmani

Kryetarja, Vjosa Osmani ka ndërprerë vizitën e saj në Nju Jork dhe është nisur për në Prishtinë

Zyra e Presidencës njofton se për shkak të zhvillimeve në pjesën veriore të Kosovës, kryetarja Vjosa Osmani ka ndërprerë vizitën e saj në Nju Jork dhe është nisur për në Prishtinë. “Presidentja ka udhëtuar për javën e nivelit të lartë të Asamblesë së Përgjithshme me vetëm 4 anëtarë të kabinetit të saj.Presidentja mori pjesë në një bisedë në Universitetin “Columbia” në Nju Jork, derisa zhvilloi takimet edhe me homologët e saj nga Bosnja dhe Mali i Zi” thuhet në komunikatën për medie të Zyrës së Presidencës.

Kontrolloni gjithashtu

Deputeti i PDK-së Elmi Reçica ka takuar veprimtarin Sali Bislimi, drejtor i OJQ “Zëri Perëndimor i Kosovës”, në Zvicër

Deputeti i PDK-së Elmi Reçica ka takuar veprimtarin Sali Bislimi, drejtor i OJQ “Zëri Perëndimor i Kosovës”, në Zvicër

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Elmi Reçica, njëherësh edhe udhëheqës i ...