Fillimi / Lajmet / Kandidati i pavarur për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka deponuar 10 ankesa në PZAP
Bekim Jashari

Kandidati i pavarur për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka deponuar 10 ankesa në PZAP

Kandidati i pavarur për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se ka deponuar 10 ankesa në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, duke akuzuar PDK-në për vjedhje votash. Jashari thotë se tashmë dihet nga të gjithë që u janë vjedhur votat në Skenderaj dhe sipas tij, vullneti i qytetarëve është manipuluar. Përmes një postimi në Facebook, Jashari pretendon se vëzhguesit e tij nëpër vendvotime kanë identifikuar fletëvotime të pavulosura.

Kontrolloni gjithashtu

Kastrati: Jam i lumtur që sot i bëmë me shtëpi banimi 35 familje në Malishevë

Kastrati: Jam i lumtur që sot i bëmë me shtëpi banimi 35 familje në Malishevë

Jam tejet i lumtur dhe emocional që sot i bëmë me shtëpi banimi 35 familje ...