Zëvendësdrejtori i FMN-së, Tao Zhang i porositë institucionet e Kosovës që të tregojnë kujdes me Termocentralin “Kosova e Re”

KEK-u njofton është rikthyer në funksion blloku B2

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka njoftuar se është rikthyer në funksion për prodhim të energjisë blloku B2. Zëdhënësi i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), Skënder Bucolli ka njoftuar se njësia prodhuese B 2 pas testimeve starton me sukses. “Pas një angazhimi të jashtëzakonshëm të punëtorëve të KEK-ut dhe termocentralit Kosova B, blloku B2 ka startuar me punë. Në këto orë ku po flasim janë ndarë megavatet e parë dhe qysh nesër në mëngjes do të startoj me funksion të plotë” ka njoftuar zëdhënësi i Korporatës Energjetike të Kosovës, Skënder Bucolli.

Kontrolloni gjithashtu

BSPK-ja ka reaguar ndaj vendimit të ZRRE-së për shtrenjtimin e energjisë elektrike

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të BSPK-së, nesër mbajnë protesta në Prishtinë

Përfaqësuesit më të lartë të Federatave Sindikale, anëtare të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të …