mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
kek
MIT
Fillimi / Lajmet / Këshilli i Prindërve të Kosovës kërkon nga kompetentët e arsimit të mos politizohet shkolla për qëllime politike
Këshillit të Prindërve të Kosovës kërkon nga kompetentët e arsimit të mos politizohet shkolla për qëllime politike

Këshilli i Prindërve të Kosovës kërkon nga kompetentët e arsimit të mos politizohet shkolla për qëllime politike

Në një reagim publik të Këshillit të  Prindërve të Kosovës, thuhet se ky Këshilli po e përcjellë me vëmendje situatën e krijuar në opinion, pas  publikimit të një fotografie të nxënësve të shkollës fillore dhe të mesme të Ulët,  “Motrat Qiriazi” në Prizren, gjatë fundjavës,   me mbajtjen në duar të flamurit të Republikës së Turqisë. Këshilli  këtë veprim  po e konsideron të pa përgjegjshëm ndaj atyre që kanë manipuluar më nxënësit. Këshilli I Prindërve të Kosovës, kërkon   nga secili qytetarë, I cilësdo përkatësie etnike,  që mos të manipulojnë me nxënësit për interesa c’farëdo qofshin ato. Nxënësit  shkollën e kanë vend edukimi e arsimimi, asgjë më shumë. Prandaj Këshilli I Prindërve të Kosovës, u bënë thirrje institucioneve  përgjegjëse që të  ndërmarrin masat  që i parasheh ligji!

Kontrolloni gjithashtu

Haradinaj: Kosova ofron kushte të volitshme për investitorë të huaj por dhe ka kapacitete për t’i gjeneruar investimet

Haradinaj: Kosova ofron kushte të volitshme për investitorë të huaj por dhe ka kapacitete për t’i gjeneruar investimet

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim investitorë nga Izraeli dhe Shqipëria, ...