MIT KS
Fillimi / Lajmet / Klinikat spitalore të QKUK-së pritet që t’i kthehen punës normale e cila është bërë si para pandemisë
Klinikat spitalore të QKUK-së pritet që t’i kthehen punës normale e cila është bërë si para pandemisë

Klinikat spitalore të QKUK-së pritet që t’i kthehen punës normale e cila është bërë si para pandemisë

Të gjithë shërbimet shëndetësore që janë kryer para se të shpallet pandemia e Covid-19 do të kthehen përsëri në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, kanë thënë për “Radion Evropa e Lirë” mjekë në këtë qendër dhe zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësisë. Këta zyrtarë kanë thënë se kjo tashmë është çështje ditësh, mirëpo nuk kanë treguar ndonjë datë të saktë. Basri Sejdiu, drejtor gjeneral i QKUK-së, ka thënë se kjo qendër prej fillimit të pandemisë është duke punuar me kujdestari të mjekëve dhe jo me kapacitete të plota. Ai është shprehur se tashmë është duke u shqyrtuar mundësia e rifillimit të punës me orar të plotë.

Kontrolloni gjithashtu

Klinka e Kirurgjisë Abdominale dhe Kirurgjia e Fëmijëve në QKUK mbyllen për shkak të shtimit të rateve më COVID-19

Klinika e Kirurgjisë Abdominale dhe Kirurgjia e Fëmijëve në QKUK mbyllen për shkak të shtimit të rasteve me COVID-19

Për shkak të Covid-19 Klinika e Kirurgjisë Abdominale dhe Kirurgjia e Fëmijëve në QKUK janë ...