Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Koalicioni parazgjedhor: NISMA AKR dhe PD nesër, më 25 shtator, do ta bëjë hapjen zyrtare të fushatës elektorale
Koalicioni parazgjedhor: NISMA AKR dhe PD nesër, më 25 shtator, do ta bëjë hapjen zyrtare të fushatës elektorale

Koalicioni parazgjedhor: NISMA AKR dhe PD nesër, më 25 shtator, do ta bëjë hapjen zyrtare të fushatës elektorale

Hapja zyrtare e fushatës zgjedhore në Kosovë fillon nesër dhe do të zgjasë deri me 4 tetor, edhe pse fushata realisht u zhvilluar gjatë tërë muajit shtator. Këto dhjetë ditë fushatë janë caktuar nga Komisioni Qendror Zgjedhor dhe pas 4 tetorit  do të jetë një ditë e plotë heshtje zgjedhore para datës 6 tetor kur do të mbahen edhe zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës. Hapjen zyrtare të fushatës deri më tani për media e ka njoftuar Nisma Socialdemokrate. Nisma Socialdemokrate e cila e prinë koalicionin parazgjedhor me AKR-në dhe PD-në dhe mban numrin zgjedhor 122, njofton se nesër më  25 shtator do ta bëjë hapjen zyrtare të fushatës elektorale. Kjo hapje e fushatës zgjedhore do të mbahet në Sallën 1 tetori nënë Prishtinë, duke filluar nga ora 18:00. Limaj, në një tubim me strukturat e degës së Prishtinë kishte thënë se ata synojnë që të flasin për të tashmen dhe të ardhmen dhe jo për të kaluarën.

Kontrolloni gjithashtu

Hoti e viziton kompleksin “Adem Jashari” në Prekaz si dhe kullat e familjës Jashari të cilat janë në gjendje të mjerueshme

Hoti e viziton kompleksin “Adem Jashari” në Prekaz si dhe kullat e familjës Jashari të cilat janë në gjendje të mjerueshme

Kabineti i zgjedhur qeveritar, në ditën e parë të punës, vizitoi kompleksin “Adem Jashari” në ...