leoni

Kodheli dhe Pinotti vlerësuan marrëdhëniet dhe bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe Italisë

Kodheli dhe Pinotti vlerësuan marrëdhëniet dhe bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe Italisë

Shqipëria është e gatshme që të marrë përgjegjësitë që i takojnë në planin ndërkombëtar për zgjidhjen e krizës së refugjatëve, ka deklaruar ministrja e Mbrojtjes së Shqipërisë, Mimi Kodheli, në një takim me  ministren  italiane të Mbrojtjes, Roberta Pinotti. Në takimin e përbashkët, dy ministret  vlerësuan nivelin e lartë të marrëdhënieve dhe bashkëpunimit bë mes të Shqipërisë dhe Italisë,  veçanërisht bashkëpunimin në fushën e mbrojtjes.

Kontrolloni gjithashtu

Jorn Rohde: Dërgimi i Projektligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës në Komisionin e Venecias është veprim i duhur

Jorn Rohde: Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje legjitimitetin e rregullores së BQK-së

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Jorn Rohde, deklaroi se Gjermania nuk ka vënë në pikëpyetje …