Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / KOK shënoi Ditën Botërore të Sportit dhe Mjedisit

KOK shënoi Ditën Botërore të Sportit dhe Mjedisit

KOK shënoi Ditën Botërore të Sportit dhe Mjedisit, ku u mboll pema Olimpike 2020 dhe dhjetëra pemë, nga të cilat edhe pema që do mbaj logon dhe mbishkrimin e Komunës së Junikut. Juniku tashmë edhe në kampusin e Universitetit të Prishtinës ka pemën e saj, si simbolik e resurseve natyrore që ka dhe shembull i mirë i mbrojtjes së resurseve dhe mjedisit, me ç’rast në emër të kryetarëve të komunave të Kosovës kryetari Agron Kuqi, theksoi se nga sot komunat marrin edhe më shumë përgjegjësi për të mbrojtur mjedisin, prej nga falënderoi KOK-un për iniciativën e marrë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Ramosaj, priti në takim Ministrin e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Ramë Likaj

Në kuadër të vizitave në të gjitha qytetet e Kosovës, Ministri i Arsimit Shkencës dhe ...