Komandanti i FSK-së, Rrahman Rama, qëndron për një vizitë zyrtare në Republikën e Shqipërisë

Komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama, gjatë vizitës në Shqipëri  do të pritet me ceremoni zyrtare shtetërore në Shtabin e Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë. Sipas agjendës, Rama do të pritet nga Gjeneral major. Jeronim Bazo, me truproje nderi dhe Banda frymore e forcave shqiptare. Më pas, Rama do ta takojë ministren e Mbrojtjes Mimi Kodheli, si dhe do ta zhvillojë një takim kokë me kokë me gjeneral Bazon. Krejt në fund, komandanti i FSK-së do të pritet edhe nga Komanda Tokësore e Forcave të Armatosura, në Zall-herr.

Kontrolloni gjithashtu

Brenda mureve të Kishës Katolike në Francë është abuzuar seksualisht me 216 mijë të mitur që nga viti 1950

Qeveria e Spanjës miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual të Kishës Katolike

Qeveria spanjolle miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual në Kishën Katolike. …