Azem Syla

Azem Syla ka dhënë dorëheqje nga të gjitha përgjegjësitë institucionale

Dorëheqja e Azem Syles nga posti i deputetit  pasoi pas dyshimit se është i përfshirë në vepra të ndryshme penale, që kanë të bëjnë me tjetërsim të pronës publike. Nga sot ofroj dorëheqje të parevokueshme nga të gjitha përgjegjësitë institucionale, nga posti i deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës. Hetimi i filluar ndaj meje është i padrejtë, por unë dëshiroj t’i jap hapësirë dhe mundësi drejtësisë që të punojë pa ndikime ka thënë mes tjerash Azem Syla në arsyetimin e dorëheqjes.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti komentoi brohoritjet për Ushtrinë Çlirimtare Kombëtare, në sheshin “Maqedonia”, në Shkup

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, komentoi brohoritjet per  Ushtrinë Çlirimtare Kombëtare, që u dëgjuan mbrëmë …