Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Komandanti i KFOR-it Italian vizitoi Komunën e Klinës

Komandanti i KFOR-it Italian vizitoi Komunën e Klinës

Kryetari i komunës së Klinës, z. Sokol Bashota e ka pritur për një vizitë Komandantin e KFOR-it, MNBG-West-Peja, kolonel Giagheddu Giovanni, duke uruar për mandatin e ri dhe që të ketë suksese në karrierën e tij. Gjatë këtij takimi kryetari Bashota e ka njoftuar kolonelin Giovanni rreth zhvillimeve dhe të arriturave në komunën e Klinës dhe e  falënderoi për angazhimin dhe bashkëpunimin  si dhe investimet që KFOR-i Italian i ka bërë në Komunën e Klinës. Si rezultat i bashkëpunimit shumë të mirë me shtetin Italian, komuna e Klinës është binjakëzuar edhe me një komunë në Itali, si Greve di Chianti ka thënë Bashota.

Ndërsa, kolonel Giagheddu Giovanni, ka thënë se: Jemi të kënaqur me bashkëpunimin që Komuna e Klinës e ka me KFOR-in Italian. Ky bashkëpunim do të vazhdoj edhe në mandatin tim dhe KFOR-i Italian do të jetë gjithmonë i gatshëm për bashkëpunim me Komunën e Klinës.

Kontrolloni gjithashtu

Piraj: “Është hapur një portë e madhe për prodhimet e mishit dhe qumështit nga Kosova drejt BE-së”

Në gazetën zyrtare të  Bashkimit Evropian është publikuar vendimi për përfshirjen e Kosovës në listën ...