Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media shqyrton projektligjin për statistikat zyrtare

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media shqyrton projektligjin për statistikat zyrtare

Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media sot mban mbledhje. Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi në parim i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.04/L-036 për Statistikat Zyrtare të Republikës së Kosovës dhe shqyrtimi i propozimeve për hartimin e draftligjit për transmetuesin publik të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja, Shvarc dhe kryetarja Osmani paralajmërojnë luftë, në rast se bashkësia ndërkombëtare nuk e ndryshon qasjen ndaj Serbisë

Ministrja, Donika Shvarc ka paralajmëruar luftë, në rast se, sipas mendimit të saj, bashkësia ndërkombëtare …