Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale për 38 Kuvendet Komunale, të cilat u mbajtën më 17 tetor 2021

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve Lokale për 38 Kuvendet Komunale, të cilat u mbajtën më 17 tetor 2021.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për shpalljen e këtyre rezultateve pas përfundimit të të gjitha procedurave në vendvotim dhe në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve, si dhe kur të gjitha vërejtjet që u përkasin procesit të votimit dhe numërimit janë vendosur nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe nga Gjykata Supreme e Kosovës.

Sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve Kryetar i ri i Komunës së Hanit të Elezit është z.Mehmet Ballazhi Kandidat nga Partia Demokratike e Kosovës.

Rezultatet sipas subjekteve politike dhe të anëtarëve të rinj të Kuvendit të Komunës së Hanit të Elezit janë:

177 PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVES 35,38% 6

144 LEVIZJA VETEVENDOSJE! 21,73% 3

160 LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVES 21,48% 3

121 ALEANCA PER ARDHMERINE E KOSOVES 21,41% 3

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVES

1 FLORIM SHKRETA 1654 vota

17 AVNI HASALLARI 195 vota

9 RESUL SUMA 192 vota

3 XHEVAHIR DERNJANI 167 vota

14 IBADETE KALISI 75 vota

8 EMINE LURI QAZIMI 71 vota

144 LEVIZJA VETEVENDOSJE

1 SHERIF BERISHA 1 016 vota

6 MALIK BERISHA 201 vota

7 AJNURE THAQI 151 vota

160 LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVES

HYRIJETE ISUFI 1004 vota

3 REFET KALISI 180 vota

7 HANUMSHAHE DIBRANI 156 vota

121 ALEANCA PER ARDHMERINE E KOSOVES

1 ZAIM BELA 1001 vota

3 NORA XHONI 204 vota

2 QAMUSH BRAVA 151 vota

Kontrolloni gjithashtu

Në Deçan, filloi nata e parë e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi Shkëlzen”

Në Deçan, filloi nata e parë e Festivalit Gjithëkombëtar të Folklorit “Eshkë e ndezur mbi …