Komiteti për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport në Malishevë mbajti mbledhjen e gjashtë

Komiteti për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport në komunën e Malishevës mbajti mbledhjen e gjashtë. Mbledhjen e udhëhoqi, kryesuesi i Komitetit, Januz Kastrati, ku para anëtarëve paraqit rendin e punës së kësaj mbledhje, të cilën e miratuan me ndryshime, duke e larguar vetëm pikën e fundit, vizitë institucioneve arsimore, me arsyetimin, se institucionet në fjalë janë në grevë. Raportin e punës gjashtë mujore të Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport e referoi, zyrtari  i drejtorisë, Mehdi Krasniqi, ku kronologjikisht prezantoi aktivitetet që janë zhvilluar në Komunën e Malishevës si: 17 Shkurti- Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 5. 6dhe 7 Marsi Epopeja e UÇK, 16 Qershori Dita e Dëshmorëve dhe Dita e Çlirimit të Komunës së Malishevës të cilat u realizuan nën përkujdesjen e Kryetarit Ekrem Kastrati, si dhe aktivitete tjera nga trashëgimia kulturore e rinore. Nga anëtarët u ngritën edhe pyetje e temat për këta sektorë dhe shprehën gatishmërinë për bashkëpunim institucional në vazhdim.

Kontrolloni gjithashtu

Është mbajtë mbledhja e I- rë e rregullt e KPF- së në Deçan

Sot është mbajt mbledhja e I- rë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa …