MIT KS
Fillimi / Institucionet / Kompania “Çekaj-B” , në mënyrë vullnetare, ka bërë pastrimin e Lapidarit të Dëshmorëve të Kombit, në qytetin e Deçanit

Kompania “Çekaj-B” , në mënyrë vullnetare, ka bërë pastrimin e Lapidarit të Dëshmorëve të Kombit, në qytetin e Deçanit

Kompania “Çekaj-B” me pronar Naki Çekaj, në mënyrë vullnetare, ka bërë pastrimin e Lapidarit të Dëshmorëve të Kombit, në qytetin e Deçanit, me këtë rast kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, këtë kompani dhe pronarin e sajë e ka falënderuar me respektin më të madh!

Kontrolloni gjithashtu

Islamic Relief Kosova ndihmon familjet me nevojë të Komunës së Hanit të Elezit

121 pako me nga 7 kg mish është kontributi humanitarë i radhës i Islamic Relief ...