KEK
Fillimi / Institucionet / Kompania “Zona Park” me projekt humanitar dezinfekton shtëpitë e të prekurve me COVID-19 në Malishevë

Kompania “Zona Park” me projekt humanitar dezinfekton shtëpitë e të prekurve me COVID-19 në Malishevë

Kompania “Zona Park”, e cila është e specializuar për dezinfektim, dezinsektim, derratizim dhe repelim, ka filluar ta zbatoj një projekt të madh humanitar “Zona Park Anti Covid-19”, përmes të cilit do të bëjë dezinfektimin e shtëpive të personave të prekur me COVID-19, ndërsa këtë projekt ka filluar ta realizoj në Komunën e Malishevës. Projekti humanitar i kompanisë “Zona Park” ka vlerë prej 50 mijë eurove dhe për qëllim ka të prekurit me COVID-19, të cilëve ju ofron falas shërbimin e dezinfektimit të shtëpive dhe furnizimin me dezinfektues kundër COVID-19, dhe përfshin komunat e Prizrenit, Malishevës dhe Rahovecit, përkatësisht qytetet dhe fshatrat, aty ku ka nevojë. Për këtë projekt që ka filluar të realizoj në Komunën e Malishevës, kryetari i komunës, Ragip Begaj, në emër të shtabit komunal për menaxhimin e situatës me COVID-19, e ka falënderuar pronarin Besnik Hoti, për këtë projekt humanitar shumë domethënës, pasi siguron ambient të sigurt për të jetuar për të gjitha ato familje dhe persona që janë të prekur me COVID-19. “Sot më shumë se kurrë të gjithë qytetarët kanë nevojë për përkrahje, e sidomos personat apo familjet e prekura me COVID-19, dhe këtë përkrahje, ndonëse i kushtueshëm, kompania juaj është duke e bërë në mënyrën më të mirë të mundshme”, tha Begaj. Sot janë dezinfektuar dhjetë shtëpi të të prekurve me COVID-19, si dhe objektet e institucionit të komunës dhe QKMF-së në Malishevë, ndërsa në ditët në vijim vazhdohet me dezinfektimin e shtëpive tjera. Po ashtu, kompania “Zona Park”, më herët ka bërë dezinfektimin e rrugëve, trotuareve, parqeve dhe hapësirave tjera në qytetin Malishevës.

Kontrolloni gjithashtu

Nënkryetari Cacaj ka pritur në takim pronarin e “Kosova Med Healthcare” Kastriot Asllani

Nënkryetari i komunës së Deçanit Sami Cacaj, ka pritur në takim pronarin e “Kosova Med ...