KEK
Fillimi / Institucionet / Komuna e Deçanit fillon zbatimin e projektit për Ndriçimin Publik Efiçientë

Komuna e Deçanit fillon zbatimin e projektit për Ndriçimin Publik Efiçientë

Nga nesër Komuna e Deçanit, do filloj me zbatimin e projektit për Ndriçimin Publik Efiçientë, kontrata në zbatim  kap vlerën rreth 500mij euro. Ky projekt do zbatohet në të gjitha vendbanimet e komunës së Deçanit.

Projekti fillon në fshatrat Beleg dhe Dranoc për të vazhduar tutje në tërë Komunëne Deçanit.

Kontrolloni gjithashtu

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të komunës së Rahovecit

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të ...